foto
foto slogan
Winkelwagen
Geen artikelen - € 0,00

Enkele referenties van onze klanten

 

Tekenbureau A. Romijn b.v

Ons bedrijf was op zoek naar een urenregistratie pakket welke aansloot op onze behoefte. De behoefte was een urenregistratie systeem uitgelegd op bedrijven welke uren verkopen aan verschillende klanten maar ook met verschillende tarieven per klant en per klus. Ook de specifieke werkzaamheden moesten per project aanpasbaar zijn.

Dit alles moest duidelijk, overzichtelijk en makkelijk in te vullen zijn zonder daar eerst een cursus voor te hoeven volgen en uiteraard scherp geprijst in de markt liggen. De doelstelling was om zo’n urenregistratie systeem te koppelen aan een facturatie programma om zo met 1 druk op de knop de facturen te genereren incl. E.v.t. verschotten en reisgelden. Ook hierin was het pakket voorzien. Na grondig onderzoek van het pakket was er nog 1 wens waarin het pakket niet voorzag en dat was de btw aangifte! Dit hebben wij aangegeven aan de maker van het pakket en deze heeft onze vraag geinplementeerd in het pakket!

Alle vragen die wij hadden zijn zeer snel serieus en beantwoord.

Wij denken dat wij en alle andere gebruikers van dit pakket nog jaren plezier hebben van hun aanschaf en wij bedanken dan ook S-inside voor deze mooie aanwinst.

Met vriendelijke groet,

Tekenbureau A. Romijn b.v
A. Romijn
www.tekenbureaus.com

 

Admicon, urenfacturatie met CT Hours2Pay

Wij werken sinds anderhalf jaar met het programma CT Hours2Pay en het bevalt ons prima. Wij waren op zoek naar een nieuw facturerings programma op Windows basis wat gebruiksvriendelijk is en niet bol staat van oninteressante en storende informatie zoals zo veel Windows programma's dat wel zijn.

CT is eenvoudig in gebruik en voldoet prima aan onze gestelde eisen.

Met vriendelijke groet,

VOF Admicon,
R.J.W.F. Willemsen

 

AZ Techniek, urenregistratie met  CT Hours2Handle

Sinds enige tijd gebruik ik het programma CT Hours2Handle voor de urenregistratie van verschillende personen naar volle tevredenheid. Het is een zeer functioneel programma en erg gemakkelijk in het gebruik, handleiding is niet nodig.

Opmerkelijk snelle en bereikbare supportafdeling.

Met vriendelijke groet,

AZ Techniek BV
Arnold van Zuylen

 

De Goudreinet, maatwerktraject waaruit CT Hours2Schedule ontstaan is

In de maand november hebben wij samen met S-inside een roosterprogramma voor onze Goudreinet groentewinkels ontwikkeld. Hiermee kunnen we per filiaal de geroosterde en werkelijk gewerkte uren ingeven met daaraan gekoppeld het uurtarief per werknemer. Zodat we nu per filiaal van te voren te zien krijgen wat de loonkosten per filiaal zullen worden en hierop in kunnen spelen.

Het was een goede communicatieve samenwerking met S-inside. Wat mij vooral opviel in de samenwerking is de snelle en passende respons. Hierdoor lukt het ons om in een paar weken al met het programma te werken.

Wij hopen in de toekomst nog veel van de diensten van S-inside gebruik te maken.

Met vriendelijke groet,

De Goudreinet BV
Folkert Veenstra